Cum au petrecut jucătorii Universităţii Craiova la final de sezon

Oltenii sunt campioni la petrecere chiar dacă nu au reuşit nici anul acesta să ia titlul. Universitatea Craiova a organiyat vineri petrecerea de final de an iar jucătorii au petrecut alături de familii şi staff-ul echipei.

Universitatea Craiova a încheiat sezonul cu o petrecere pe cinste pe malul unui lac. Oltenii au câștigat doar Cupa în sezonul 2020/21, dar asta nu i-a împiedicat să sărbătoarească într-un local select, dar în aer liber. La braț cu iubitele și copiii, jucătorii și oficialii grupării lui Marinos Ouzounidis au încins hore tradiționale, au intonat imnul Craiovei și au dansat cu trofeul Cupei în brațe. „Fotbaliști, antrenori, staff tehnic, staff administrativ, conducere: împreună facem parte din familia alb-albastră. Așa a arătat tradiționala reuniune a Universității Craiova la finalul acestui sezon competițional”, introduce clubul video-ul festiv postat pe rețelele de socializare.

Puteţi vedea aici imagini cu jucătorii, antrenorii şi conducerea celor de la Universitatea Craiova la acest party de final de sezon.

Galerie foto





Vizualizări: 786

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: