Junioarele CSM Târgu Jiu, pe locul şase la turneul final

Echipa de handbal feminin, junioare 3, a Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu s-a clasat pe locul şase în clasamentul final al Turneului Final de la Reşiţa. Gorjencele au înregistrat o victorie şi două eşecuri în grupă şi au pierdut meciul de clasament pentru locul 5 cu ACS Lucian Bute Galaţi.

Junioarele 3 ale CSM Târgu Jiu, pregătite de antrenorul Andrei Enache, au terminat pe locul şase turneul final de handbal al Campionatului Naţional de la Reşiţa. Având parte de o grupă dificilă, în care s-a aflat şi campioana naţională, CSM Bucureşti, tânăra echipă din Târgu Jiu nu a reuşit decât o victorie în faza grupelor. Gorjencele s-au impus cu scorul de 34-31 în meciul cu CSM Slatina, după care au pierdut, scor  21-37 cu CSS 6 Bcureşti şi 19-47 cu CSM Bucureşti. Pentru junioarele pregătite de Andrei Enache, acestea au fost primele înfrângeri din acest sezon, după un parcurs extraordinar în campionat.

Primul joc a fost pierdut în faţa unei echipe cu tradiţie la acest nivel de junioare, CSS 6 Bucureşti, o formație cu multe jucătoare care au reuşit să obţină deja un titlu naţional, la junioare 4, în sezonul trecut.  Şi următorul meci din grupă a fost pierdut în faţa CSM Bucureşti, echipă care a câştigat finala şi a devenit campioană naţională în acest sezon.

După meciurile din grupă echipa din Târgu Jiu a jucat pentru locurile 5-6 cu ACS Lucian Bute Galaţi, echipă care s-a impus la limită, scor 31-30. Atsfel, echipa de junioare a CSM Târgu Jiu a încheiat sezonul pe locul şase în clasamentul final.

Vizualizări: 271

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: