ACS Infinit vă invită la primul turneu de handbal pentru junioare la Târgu Jiu

Târgu Jiul găzduieşte astăzi, în premieră, un turneu de handbal pentru junioare IV. La sălile de sport de la Şcolile Voievod Litovoi şi Virgil Madgearu, au loc pe parcursul zilei meciurile din cadrul turneului Euroregiune RO 04, Regiunea Oltenia.

Turneul este organizat de clubul gazdă, ACS Infinit Târgu Jiu, fiind primul turneu al junioarelor de la ACS Infinit care are loc la Târgu Jiu. Meciurile vor conta pentru calificarea junioarelor IV din această regiune la Turneul Semifinal. La întrecere participă cele mai bine echipe de fete, din categoria de vârstă junioare IV, din regiunea Oltenia, în concurs fiind înscrise 11 echipe din Târgu Jiu, Râmnicu Vâlcea, Drobeta Turnu Severin, Craiova, Caracal şi Corabia.Dintre cele 11 formaţii participante se vor califica pentru turneul semifinal doar 4 echipe. În total, în cele două grupe se vor disputa 27 de jocuri, peste 200 de persoane, jucătoare şi antrenori, fiind cazate în această perioadă în Târgu Jiu şi împrejurimi.

Echipa de junioare IV a ACS Infinit îşi dispută jocurile la sala Voievod Litovoi, de la ora 14:40 urmând să joace cu CSS Caracal.

Vizualizări: 1,052

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: