Pandurii a condus cu 2-0 la Snagov, dar a pierdut

Pandurii Târgu Jiu a fost la un pas de surpriză în meciul cu Sportul Snagov, din etapa a 31-a a ligii secunde, în care gorjenii au condus după pauză cu scorul de 2-0. După un meci nebun cu trei penaltiuri, din care două pentru gazde, Sportul Snagov s-a impus cu 3-2.

În primele 15 minute Snagovul a dominat având şi două bare şi mai multe ocazii de a deschide scorul dar după aceea Pandurii au atacat continuu şi au şi deschis scorul, în urma unui penalti acordat de arbitru la un fault în careu al portarului Marinescu asupra lui Tudoran. Tot acesta a transformat şi lovitura de la 11 metri în primul minut din prelungirile reprizei.

După pauză tot Pandurii a dominat jocul şi a mărit avantajul la 2-0, după ce Blejdea a centrat, dintr-o lovitură de colţ de pe partea stângă, iar Daniel Ciobanu a reluat cu capul din unghi, de la 3 metri lateral dreapta, printre mâinile lui Marinescu. 

În minutul 63 însă arbitrul a văzut fault la Brînzan în careu şi a acordat un prim penalti controversat pentru gazde, acesta fiind transformat de Alexandru Ioniţă. Din minutul 64 scorul a devenit 2-1 pentru Pandurii dar jocul bun de până atunci al gorjenilor s-a schimbat după înlocuirile făcute în echipa oaspeţilor de antrenorul Adrian Bogoi. În minutul 86 gazdele au egalat şi scorul a devenit 2-2, golul fiind marcat de acelaşi Ioniţă care a stabilit şi scorul final, 3-2 din minutul 88, ultima reuşită a acestuia fiind tot din penalti.

Scorul de 2-0 se dovedeşte din nou a fi periculos pentru Pandurii, echipa din Târgu Jiu conducând şi în deplasarea de la Arad cu acelaşi scor dar gazdele întorcând apoi rezultatul. Şi cu UTA a fost 3-2 dar atunci cei de la Pandurii au egalat pe final de partidă.

După acest eşec Pandurii a coborât pe locul 14, cu 34 de puncte, la doar un singur punct de primul loc retrogradabil.

Rezultate şi program etapa a 31-a

         Sâmbătă, 20 Aprilie

CS Baloteşti - Luceafărul Oradea         0-0

Sportul Snagov - Pandurii Târgu Jiu     3-2

Academica Clinceni - Metaloglobus Bucureşti       1-0

ACS Poli Timişoara - Energeticianul     1-1

SSC Farul Constanţa - Aerostar Bacău         2-1

Daco-Getica Bucureşti - FC Argeş       1-0

UTA Arad - Chindia Târgovişte    0-0

Ripensia Timişoara - ASU Politehnica Timişoara 16:00

         Duminică, 21 Aprilie

Dacia Unirea Brăila - Universitatea Cluj         11:30

         Marţi, 23 Aprilie

CS Mioveni - Petrolul Ploieşti       19:30

Vizualizări: 1,197

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: