Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Patru medalii pentru Adrian Garcea

Sportivul gorjean Adrian Garcea a venit cu patru medalii de la Campionatul Național de Seniori și Tineret - sală. Astfel, Garcea este dublu campion la 3.000 m la tineret și seniori, dar și dublu vicecampion la 1.500 m tineret și seniori.

Colega lui, Alina Butnariu, a luat medalie de bronz în proba de 3000m, ambii sportivi fiind antrenați de antrenorul emerit Ion Bură.

Un rezultat bun a avut și Adela Bălțoi, și ea sportivă a CS Pandurii, dar antrenată de Viorica Dima. Tânăra a obținut bronz în proba de 1500m și argint în proba de 3000m.

“Sportivii de la CS Pandurii Târgu Jiu au obținut un număr de 7 medalii la acest Campionat. Sportivul Adrian Garcea va participa la Campionatul Balcanic de Seniori - sală la Instambul, pe 16 februarie 2019”, a comunicat antrenorul Ion Bură. (A.P.)

Galerie foto


Vizualizări: 946

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: