Eric de Oliveira este aşteptat la Petrolul Ploieşti

Fostul jucător al  Pandurilor, Eric de Oliveira, este aproape de a se despărţi de actuala sa echipă, FC Viitorul. Oficialii clubului Petrolul Ploieşti au recunoscut că au discutat cu Eric care este tot mai aproape de despărţirea de constănţeni.

Fostul pandur Eric de Oliveira a devenit o țintă pentru Petrolul Ploiești, însă ploieştenii nu sunt dispuşi să îl transfere ci doar să îl ia liber de contract. Președintele Marius Stan spune că brazilianul va ajunge pe "Ilie Oană" numai dacă Viitorul îl va lăsa liber de contract. Miercuri a avut loc deja reunirea lotului la cei de la Petrolul Ploiești, dar Eric a fost prezent, joi, la reunirea Viitorului.

Marius Stan a anunțat că la Petrolul vor ajunge șase jucători în acestă iarnă, iar unul dintre ei ar putea fi Eric, dar situația sa este complicată: "Eric este un jucător mai mult decât interesant. E un jucător cu care am avut discuții, le avem mai departe, rămâne de văzut cum vor gestiona și cei de la Viitorul situația lui. Deocamdată este sub contract, e greu. Am vorbit cu el la modul de pus o întrebare. Suntem și noi acolo, printre favoriți. Până nu-și rezolvă problemele și nu-l vedem aici, nu e cazul să avansăm discuţii dar noi îl dorim, desigur”.

Eric a revenit pe gazon în luna decembrie după o pauză de patru luni. Mijlocaşul în vârstă de 34 de ani a suferit o accidentare gravă şi nu mai jucase în campionat din 12 august, când a şi marcat în jocul dintre Viitorul şi FC Botoşani, scor 2-2.  Eric este cel mai bun marcator străin din istoria României, la egalitate cu Wesley, acesta fiind un bun marcator şi când evolua pentru Pandurii Târgu Jiu. Memorabil pentru cariera sa rămâne golul marcat din foarfecă, în grupele Europa League, în meciul dintre Pandurii şi Fiorentina.

Pe 12 august, Eric a marcat golul 64 în Liga 1 și a egalat recordul unui alt brazilian care a trecut prin România, Wesley. Eric De Oliveira a mai jucat în Liga 1 la Gaz Metan Mediaș şi Pandurii Târgu Jiu. Eric a devenit un jucător emblematic pentru Pandurii Târgu Jiu, contribuind la calificarea echipei în grupele Europa League în 2013. Acesta a jucat pentru Pandurii în două sezoane, 2013- 2014  şi 2015 - 2016.

Vizualizări: 629

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: