ACS Viitorul joacă luni cu FK Csikszereda

ACS Viitorul Târgu Jiu va primi luni vizita unei alte echipe cu pretenţii de a ocupa un loc între primele şase la finalulu turului. FK Csikszereda Miercurea Ciuc este pe locul 11 în clasament dar la doar trei puncte de gazdele de la Târgu Jiu.

ACS Viitorul Târgu Jiu va juca luni seară, în etapa a 20-a a Ligii 2 cu FK Csikszereda, într-un meci decisiv pentru prinderea unul loc în play-off-ul ligii secunde. Dacă ACS Viitorul mai poate spera la un loc între primele şase şi în caz de eşec, echipa din Miercurea Ciuc mai are şanse doar în caz de victorie la Târgu Jiu. De aceea jocul se anunţă unul extrem de important pentru formaţia din Harghita care vine decisă să lupte pentru obiectiv, ştiut fiind că ciucanii vor promovarea în Liga 1. În ceea ce priveşte gazdele de la Târgu Jiu, nu se ştie exact ce vor de la acest sezon, cât timp au creat artificial un scandal imens între antrenorul Flavius Stoican şi club, chiar înaintea jocurilor decisive pentru un loc în play-off. 


ACS Viitorul va fi din nou condusă de pe bancă de secunzi şi la acest meci, antrenorul Flavius Stoican fiind încă izolat la domiciliu, după ce a fost depistat pozitiv Covid cu o zi înaintea meciului de la Timişoara, de săptămâna trecută. Din acelaşi motiv celor de la ACS Viitorul le lipsesc şi patru dintre jucători. Pe lângă Flavius Stoican, în izolare au intrat și fundașii Cristian Oros, Alex Băican și Paul Copaci, cât și portarul Roberto Bodea, toţi testaţi pozitiv la coronavirus.

În ceea ce priveşte echipa din Miercurea Ciuc, este greu de spus ceva despre lot sau indisponibili, pentru că ciucanii comunică, chiar şi oficial, numai în limba maghiară.  Nu sunt departe nici cei de la ACS Viitorul care chiar dacă folosesc limba română, comunică destul de greu sau deloc. Înaintea acestui meci important nu s-a mai spus nimic oficial despre starea de sănătate a antrenorului Flavius Stoican sau a jucătorilor infectaţi.

Înaintea etapei a 20-a, ACS Viitorul se află pe locul trei, cu 31 de puncte, dar cu acest număr de puncte mai sunt încă patru echipe. Lupta este strânsă pentru că diferenţa dintre echipa de pe locul 1, ASU Poli Timişoara, şi cea de pe locul 8, Rapid Bucureşti, este de doar două puncte.

Vizualizări: 497

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: