ACS Viitorul s-a impus la Recea cu două penaltyuri

ACS Viitorul Târgu Jiu a reuşit o nouă victorie, după numirea lui Flavius Stoican. Echipa s-a impus în deplasarea de la Fotbal Comuna Recea după un joc în care s-a marcat de şapte ori, două dintre golurile celor de la Viitorul fiind marcate din penalty.

Echipa lui Flavius Stoican a avut de făcut o deplasare lungă, la Recea, acolo unde ACS Viitorul a reuşit a doua victorie consecutivă. Scorul a fost deschis de gazde chiar din primul minut de joc prin Marius Coman, cu un șut bine plasat. După doar şapte minute de joc echipa lui Stoican a primit penalty şi a reuşit egalarea,  acesta fiind transformat de Andrei Dragu.

Oaspeţii au preluat conducerea în minutul  27, când Daniel Paraschiv a reluat cu capul din 12 metri în dreapta portarului Bota, Acesta a fost şi scorul pauzei, 2-1, dar la revenirea de la cabine echipa lui Stoican a mai înscris din nou, scor 1-3, tot din penalti, de această dată transformat de Alexandru Gîrbiță.

Gazdele au părut să revină în joc şi au marcat pentru 2-3 în minutul 66, prin Adrian Micaș iar cu cinci minute înainte de final ACS Viitorul a majorat avantajul, scor 2-4, prin Andrei Șerbănescu. După doar două minute Adrian Balha a scăpat singur cu portarul Robert Bodea şi a înscris al șaptelea gol al acestui joc.

Antrenorul Flavius Stoican a folosit la acest meci următorul unsprezece: Rob. Bodea – Ciul, Băican, Copaci, Andr. Dragu – Prejmerean, Chiorean (cpt.), Șerbănescu, Cioiu – Gîrbiță, D. Paraschiv, iar pe lista de rezerve s-au mai aflat Moga – Chelariu, Core, Trancă, Ludușan, Paunchici, Buia, Mitrică şi Bădăuță.

Vizualizări: 490

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: