Stefan Nikolic a semnat cu CSM Târgu Jiu

Baschetbalistul sârb Stefan Nikolic s-a pregătit săptămâna aceasta alături de CSM Târgu Jiu, iar joi a ajuns la un acord cu oficialii clubului. Nikolic a semnat un contract pană la finele acestui an, cu drept de prelungire.

Stefan Nikolic se întoarce de fapt la Târgu Jiu, unde a mai evoluat pentru o altă echipă, Energia Pandurii. Fostul conducător de joc al Energiei în perioada în care tatăl sau, Slobodan Nikolic, a condus echipa gorjeană, este originar din Serbia și are 33 de ani, are 1.91 metri și evoluează pe poziția 1. În stagiunea precedentă, întreruptă din cauza pandemiei de COVID-19, Nikolic a jucat pentru CSM Mediaș. Conducătorul de joc a strâns 19 meciuri în LNBM pentru echipa din Ardeal, echipă la care a avut medii statistice de 10.6 puncte, 4.6 pase decisive și 2.1 recuperări pentru 10,6 la eficiență.

Noua achiziţie a gorjenilor de la CSM Târgu Jiu a semnat un contract pană la finele acestui an, cu drept de prelungire, a informat oficial clubul primăriei.

Stefan Nikolic are în palmares un titlu de campion al României, câștigat la finalul sezonului 2017/2018, alături de CSM Oradea. Acesta a mai jucat în Macedonia, Germania, Grecia, Bulgaria și Franța. Palmaresul său cuprinde un campionat și o cupă în Bulgaria, un campionat câştigat în România, respectiv un trofeu în liga a 2-a din Grecia.

Vizualizări: 227

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: