Gal, criticat de Cojocaru după umilinţa cu Turris

Antrenorul echipei Pandurii a fost furios după eşecul dur înregistrat de echipa sa în faţa celor de la Turris. Călin Cojocaru l-a criticat dur pe Andrei Gal, dar şi pe căpitanul echipei sale, Alex Cuțitoiu.

Deși părea a fi pe drumul cel bun în ceea ce privește jocul, Pandurii nu a reușit nici la a doua încercare să ia măcar un punct în startul acestui nou sezon de Liga 2. După eșecul cu Rapid din Regie, scor 1-2, unde jucătorii lui Călin Cojocaru s-au prezentat onorabil, pe teren propriu, în fața celor de la Turris Oltul, gorjenii au cedat cu 0-5.

Antrenorul principal Călin Cojocaru era indignat de faptul că echipa sa n-a repetat jocul bun, din etapa trecută, de la Rapid. Vinovat pentru eșecul drastic a fost găsit fundașul Andrei Gal, adus în pauza competițională de vară, dar și ceilalți fundași. ”Am făcut în prima repriză un joc bun, iar oaspeții ne-au surprins pe final și au deschis scorul. În partea secundă am jucat foarte rău, fundașii au fost foarte lenți, dezorganizați total și am luat goluri în oglindă. Un fundaș nu poate lua patru goluri la fel. Aici trebuie să înţeleagă că sunt la Pandurii, nu sunt la Liga a 5-a”, le-a transmis Cojocaru fotbaliştilor săi.

Antrenorul amenință că poate renunţa oricând la ei: „Se poate să nu mai fie aici până pe 5 octombrie dacă se mai întâmplă astfel de lucruri. Le-am comunicat, au timp să-şi schimbe ori atitudinea, ori echipa. Nu am avut fundaş central. Pleşa este o improvizaţie. Gal este fundaş central, dar a avut o viteză de pensionar. Nu mă putea marca nici pe mine astăzi. Lent, greoi şi atitudine zero”.

În etapa următoare, Pandurii joacă sâmbătă, de la ora 11:00, în deplasare la Concordia Chiajna, altă echipă cu pretenții la promovare.

Vizualizări: 444

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: