Încă un caz nou de COVID-19 la Universitatea Craiova

Fostul fundaş al Craiovei Maxima, Nicolae Ungureanu, a fost descoperit pozitiv la testul de coronavirus a informat Pro Sport. Oficialul Universităţii a efectuat controlul cu echipa satelit a Universităţii Craiova, unde îndeplineşte rol de scouter.

Fost internaţional şi fotbalist la Universitatea Craiova şi Steaua, Nicolae Ungureanu va împlini peste o lună 64 de ani. De asemenea, patru jucători din lotul echipei secunde a Craiovei au fost testaţi pozitiv. Asta după ce, în urmă cu o săptămână, ProSport anunţa în exclusivitate că fundaşul Adrian Juncu, care se afla tot în lotul formaţiei-satelit, a fost primul jucător descoperit pozitiv la gruparea craioveană.

Universitatea II Craiova trebuia să joace vineri, de la ora 17, în prima etapă a Ligii a III-a, în deplasare, cu Academica Clinceni II, dar probabil partida va fi amânată. Lotul pregătit de Mugur Guşatu şi Ionuţ Stancu se deplasase deja spre locul de disputare al partidei.

Clubul Universitatea Craiova s-a confruntat cu multe probleme în ultima perioadă, provocate de infectările cu coronavius. Aproape întreaga conducere a clubului din Bănie a fost infectată cu COVID 19, în urma deplasării la Tbilisi, pentru meciul din Europa League cu Lokomotiv. Preşedintele Sorin Cârţu şi managerul general Marcel Popescu au fost externaţi, dar încă se află în autoizolare. În acest timp, managerul executiv Ovidiu Costeşin se află în continuare în spital, însă starea sa este stabilă. Totodată, finanţatorul Mihai Rotaru s-a confruntat cu probleme serioase, dar şi în cazul său lucrurile stau mai bine acum, chiar dacă încă se află la terapie intensivă, sub supraveghere atentă.

Vizualizări: 1,197

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: