Găman debutează cu CSO Filiaşi la Alexandria

Antrenorul gorjean al celor de la CSO Filiaşi, Mario Găman, va debuta vineri pe banca noii sale echipe. Echipa doljeană susţine primul joc oficial din noul sezon de Liga 3 vineri, de la ora 17.00, în deplasare la FCM Alexandria.

Înaintea debutului oficial la echipa din Filiaşi, gorjeanul Mario Găman este optimist chiar dacă seria din care face parte echipa este una dificilă. „După o lungă perioadă de pauză, chiar şi de inactivitate, începem campionatul. Am fost repartizaţi într-o serie bună, puternică, unde multe jocuri vor fi echilibrate. Jucăm la Alexandria şi întâlnim un adversar foarte puternic, a terminat în primele locuri sezonul trecut. Este un adversar care are în componenţă 7-8 jucători ce joacă de 5-6 ani împreună. Alexandria are un lot omogen şi este foarte puternică pe teren propriu”, a spus pentru gds.ro tehnicianul gorjean care merge optimist la acest meci: „Noi mergem încrezători. Din punct de vedere tactic am pregătit foarte bine acest joc. Iar din punct de vedere fizic suntem la un nivel competiţional foarte bun. Acum aşteptăm să vedem ce va fi pe teren. Dar vreau să demonstrăm că suntem o echipă bună, care joacă un fotbal frumos şi care ne dă speranţe”.

În perioada de vară CSO Filiaşi a reuşit să susţină şase jocuri de verificare, 2-3 şi 2-0 cu Pandurii Târgu Jiu, 2-2 şi 4-2 cu Gilortul Târgu Cărbuneşti, 3-3 cu Sporting Roşiori şi 1-3 cu Viitorul Târgu Jiu.

Vizualizări: 488

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: