ACS Viitorul, salarii şi prime la zi înaintea meciului cu Pandurii

Stadionul Municipal din Târgu Jiu găzduieşte sâmbătă meciul dintre ACS Viitorul Târgu Jiu şi Pandurii, partidă care va începe la ora 11:00. Meciul pune faţă în faţă o echipă aflată cu primele şi salariile jucătorilor la zi şi o alta, aflată în insolvenţă, care nu a plătit deloc jucătorii în acest sezon.

Etapa a 12-a a Ligii 2 aduce faţă în faţă pe stadionul din Târgu Jiu o echipă practic înfiinţată în urmă cu un an, ACS Viitorul Târgu Jiu, care a luat sezonul trecut locul celor de la Luceafărul Oradea în Liga 2, şi echipa de tradiţie a Gorjului, Pandurii, care va sărbători în curând 60 de ani de existenţă. Duelul este unul inegal din start, mai ales din punct de vedere financiar, echipa considerată gazdă la acest meci, susţinută de omul de afaceri Nicolae Sarcină, fiind cu salariile şi primele la zi înaintea acestui joc cu Pandurii după cum a precizat, la Radio Infinit, directorul sportiv al ACS Viitorul, Radu Marghidan: „Nu avem probleme, suntem ok în momentul de faţă. Jucătorii sunt cu salariile la zi şi toate primele sunt plătite la zi. Cel puţin din punct de vedere financiar este o linişte la echipă. Domnul Nicolae Sarcină s-a ocupat ca toate aceste probleme să fie rezolvate, sau toate aceste lucruri normale până la urmă, să fie rezolvate, iar jucătorii au liniştea necesară din acest punct de vedere”.

În schimb oaspeţii de la acest meci, Pandurii, nu se pot lăuda că ar fi primit vreun ban din salariile pentru acest sezon. Clubul se află în insolvenţă şi se confruntă cu mari probleme financiare aşteptând câştigarea procesului cu membri asociaţi pentru a putea plăti jucătorii. De prime nici nu poate fi vorba, e adevărat că nici nu aveau pentru ce să le primească pentru că victoriile au cam lipsit.

Vizualizări: 862

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: