Universitatea Craiova a rămas fără Cicâldău și Baiaram

Doi fotbaliști titulari de la Universitatea Craiova au fost depistaţi infectați cu COVID-19. Este vorba despre Cicâldău și Baiaram, care vor lipsi, probabil, la următorul meci din campionat, cel cu FC Botoşani.

Universitatea Craiova a anunțat faptul că doi dintre fotbaliștii echipei, a căror identitate nu a fost anunţată, s-au infectat cu COVID-19.

Cei doi fotbaliști ai Craiovei testați pozitiv sunt Alexandru Cicâldău (23 de ani) și Ștefan Baraiam (17). Ambii sunt titulari în mod normal, Cicâldău la mijlocul terenului, iar tânărul Baiaram în partea stângă a atacului. Cicâldău este și accidentat în prezent, după ce a suferit o contuzie puternică la coaste. Informația a fost dezvăluită inițial de Fanatik. Oltenii, ocupanții locului 2 în Liga 1, notează că cei doi fotbaliști în cauză nu prezintă simptome specifice virusului.

Următorul meci al Craiovei, programamt în deplasare, cu FC Botoșani, va avea loc weekendul viitor. Pe 5 noiembrie, înainte de ultimul meci jucat (0-1 cu Chindia), a mai fost depistat un caz de COVID în cadrul echipei, astfel că numărul jucătorilor bolnavi în prezent a urcat la 3.

Vizualizări: 248

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: