Alionescu: Am decis să respectăm competiţia

CSM Târgu Jiu s-a prezentat la meciurile din Cupa României cu jumătate din lot doar din dorinţa de a respecta competiţia. Antrenorul Claudiu Alionescu intuia înainte de acest turneu deznodământul meciurilor pentru că erau chiar posturi în lot neacoperite de nici un jucător.

Baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu au pierdut și cel de-al doilea joc disputat la Sibiu, în Cupa României. Scorul a fost mult mai drastic pentru gorjeni în meciul cu SCM Timișoara după un joc bun şi o diferenţă de scor mică la meciul de debut cu echipa gazdă din Sibiu. Joi a fost zi de pauză pentru echipa CSM care are programat vineri ultimul joc, împotriva celor de la CSO Voluntari. Afectată serios de lipsa a şase jucători și a antrenorului principal, echipa gorjeană s-a prezentat la turneu mai mult din respect pentru competiţie, lotul fiind decimat, iar pe foaie fiind înscrişi doar 7 jucători. „Este clar că nu se mai poate pune problema evoluţiei din punct de vedere sportiv. Nu avem nici un jucător pe poziția 4. Avem un singur jucător pe poziția 5. Plus efortul celor 3 meciuri în 4 zile. Am decis însă să respectăm competiția și să participăm chiar și în aceste condiții foarte grele”, a spus antrenorul principal Claudiu Alionescu, şi el aflat în izolare din cauza infectării.

Ultimul meci din grupă al echipei gorjene este programat pentru vineri, 13 noiembrie, de la ora 16.00, în compania formației CSO Voluntari care s-a impus în fața celor de la Sibiu cu 91-83.

Vizualizări: 288

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: