Pandurii, oaspeţi pe teren propriu în meciul cu ACS Viitorul

Pandurii Târgu Jiu a scăpat de o deplasare după cea efectuată la mijlocul săptămânii la Miercurea Ciuc. Gorjenii vor juca pe teren propriu sâmbătă, dar vor fi echipa oaspete, pentru că joacă cu formaţia cu care împart stadionul din Târgu Jiu, ACS Viitorul.

Pandurii Târgu Jiu joacă timp de o lună, în fiecare week-end pe stadionul din Târgu Jiu. După meciul cu Dunărea Călăraşi de săptămâna trecută, cei de la Pandurii revin pe teren propriu în acest week-end pentru meciul cu ACS Viitorul, care va fi echipa gazdă. Săptămâna următoare Pandurii va avea meci acasă cu CSM Slatina, în etapa a 13-a şi după ce va juca în etapa intermediară la FC Comuna Recea, pe data de 25 noiembrie, va juca din nou acasă în următoarea săptămână, ultimul meci înaintea vacanţei de iarnă, cu FCU Craiova.

În ceea ce priveşte meciul de sâmbătă cu ACS Viitorul, oficialii celor două echipe au spus că nu este un derby şi nici un joc special, deşi se ştie că meciurile anterioare au fost cu scântei. Mai ales meciul cu fosta echipă Energeticianul, al cărui lot l-a preluat ACS Viitorul,  atunci când şi-a schimbat numele şi a rămas în Liga 2 în locul celor de la Luceafărul Oradea, deşi, pe criteriul sportiv, echipa care juca atunci la Petroşani, retrogradase.

Şi antrenorul pandurilor, Călin Cojocaru, a precizat că meciul din weekend nu are o importanţă specială pentru el, singurul său obiectiv fiind punctele puse în joc: „Întâlnim o echipă ca oricare alta, noi jucăm la fel cu toate echipele, nu contează pentru noi cu cine jucăm. Vrem să acumulăm puncte cu orice echipă. Din păcate, pentru noi nu am putut face lucrul acesta şi din cauza noastră, şi, uneori, şi din cauza arbitrilor. Pentru mine Viitorul e ca oricare altă echipă, Dar e frustrant pentru noi că toate echipele au puncte mai multe ca noi, şi unele poate nu prestează un joc mai bun ca noi, dar sunt mai pragmatice. Asta aş vrea şi eu de la echipă, să nu jucăm mai frumos dar să fim pragmatici şi să adunăm puncte”.

În meciul de sâmbătă de la Târgu Jiu, ACS Viitorul este echipa gazdă dar şi echipa cu mai multe puncte în clasament înainte de meciul cu Pandurii.

Vizualizări: 662

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: