ACS Viitorul se pregăteşte pentru derbiul orgoliilor cu Pandurii

Etapa a patra din Liga 2 va programa sâmbătă, cu începere de la ora 11:00, pe terenul sintetic de la Târgu Jiu, un derbi al orgoliilor, cum l-a numit deja presa centrală. Pandurii Târgu Jiu va întâlni echipa ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu, formaţie care se pregăteşte la Oradea, dar joacă meciurile de acasă la Severin şi are sediul social la Târgu Jiu.

Adus în urmă cu două luni la Luceafărul Oradea, ca antrenor-secund, Ciprian Dianu este antrenorul care a vorbit despre derbiul din week-end de la Târgu Jiu. Derby-ul orgoliilor din etapa viitoare pune faţă în faţă Pandurii Lignitul Târgu Jiu şi ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu, ambele formaţii evoluând în Liga 2 acum, iar ACS Viitorul fiind fosta Energeticianul care şi-a schimbat luna trecută numele.

Din cauza actualului nume, care include numele Pandurii, între conducerile celor două formaţii a izbucnit şi un scandal care este acum pe masa FRF.

Ciprian Dianu a spus că echipa sa nu percepe aceste orgolii şi scandaluri şi că va privi partida ca pe un meci oarecare: ”Noi suntem oarecum străini de acest lucru. Ştiu că sunt nişte ambiţii la nivelul celor două conduceri, dar vom încerca să nu transmitem acest lucru jucătorilor. E un simplu meci de fotbal. Se întâlnesc două echipe rănite, după cum arată clasamentul în acest început de sezon şi va fi un joc încrâncenat, dârz, bărbătesc, din care sper  ca noi să ieşim învingători”.

Antrenorul secund a explicat şi motivele pentru care noua achiziţie Victoraş Astafei n-a rezistat pe teren decât 35 minute la ultimul meci. ”Am crezut că Victoraş Astafei o să poată face faţă jocului. Poate nici căldura, nici intensitatea jocului nu l-au ajutat şi am preferat să îi înlocuiesc cu un jucător care a făcut pregătirea de vară cu noi. Am încredere că Victoraş ne poate ajuta foarte mult, în viitorul apropiat”, a spus Dianu.

Astafei, un jucător cu multe prezenţe în Liga 1, a evoluat sezonul trecut în Liga 4, la CSM Târgu Mureş, echipă care s-a retras din Liga 3, acolo unde promovase în acest sezon.

Vizualizări: 953

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: