Daniel Băloi: Dacă nu existau performanțele pandurilor, acum nu aveam ce inaugura

Vicepreşedintele AJF Gorj, Daniel Băloi, este susţinătorul ideii ca Pandurii Târgu Jiu să inaugureze stadionul care a fost construit la Târgu Jiu pentru echipa locală. Mai mulţi oameni de fotbal s-au raliat şi ei ideii şi nu sunt de acord ca o altă echipă, fie şi cea naţională, să inaugureze stadionul care a fost construit pentru Pandurii Târgu Jiu.  

Fostul oficial al clubului Pandurii a ţinut să reamintească pentru cine a fost construit noul stadion, explicând de ce Pandurii ar trebui să aibă onoarea de a juca primul meci pe stadionul propriu: „În prezent, se discută mult despre recepția stadionului și despre inaugurarea lui. Din păcate, autoritățile locale actuale au uitat pentru cine a fost făcut acest stadion. Consider că și dacă echipa trece printr-un moment extrem de dificil, ar fi logic ca ea să aibă onoarea de a juca primul meci pe Municipal, fie și cu un meci de Liga a doua. De abia după aceea ne putem gândi la naționale sau la câte alte cluburi să mai închiriem. Pentru că dacă nu existau acele performanțe ale pandurilor acum nu aveam ce inaugura!”

Tot oamenii de fotbal explică de ce nu ar fi benefic ca primul meci care se va disputa pe stadion să fie unul internaţional, pentru că eventualele probleme ce pot apărea la un astfel de joc ar fi semnalate mai uşor la o partidă a echipei locale.

Suporterii cer insistent punerea la vânzare a abonamentelor pentru acest sezon, pe noua arenă, iar unii dintre ei susţin că vor veni la meciurile echipei Pandurii chiar dacă va juca în Liga IV.

Vizualizări: 571

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: