ACS Viitorul resimte absenţa golgheterului Vlad Rusu

ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu nu reuşeşte să omogenizeze echipa formată din cei mai buni jucători ai celor două formaţii din care s-a constituit practic, Energeticianul şi Luceafărul Oradea. Accidentarea lui Vlad Rusu la meciul din prima etapă cu Sportul Snagov a afectat jocul echipei şi absenţa acestuia se face simţită pe teren.

Formaţia care a jucat în etapa a treia acasă, pe terenul de la Severin, a suferit a doua înfrângere consecutivă, pierzând în faţa celor de la CS Mioveni.  

Antrenorul Cristian Lupuţ nu a găsit încă soluţia de a omogeniza lotul cu jucători proveniţi de la cele două echipe conduse de apropiaţii lui Nicolae Sarcină, iar pe teren s-a văzut şi lipsa atacantului Vlad Rusu, golgheter sezonul trecut pentru cei de la  Energeticianul, acum accidentat.  

Supărat probabil pe acest nou eşec, antrenorul principal nici nu a mai venit la conferinţa de presă organizată după meci, în locul său fiind trimis antrenorul secund Ciprian Dianu, care a pus eşecul pe lipsa de omogenitate a echipei, pe deplasările lungi, pentru că iniţial se credea că echipa va continua să joace în Liga 2 tot la Sânmartin, cu lotul din sezonul trecut. ”Greşelile pe care le-am făcut, ne-au costat cele trei puncte. Am întâlnit o echipă mult mai bună, o echipă omogenă, matură, care are ştiinţa jocului. Ei şi-au păstrat nucleul de anul trecut şi din acest motiv au dominat jocul. Noi încercăm să integrăm jucătorii nou-veniţi şi sper ca în jocurile viitoare să arătam mult mai bine pe teren”, a spus Dianu.

Acesta a subliniat şi faptul că jucătorii nou veniţi sunt în urmă cu pregătirea: „Mulţi dintre ei sunt în urmă cu pregătirea fizică. Este greu, fiindcă am început pregătirea cu un lot, iar pe parcurs s-a mai schimbat componenţa. Suferim la relaţiile de joc. Ne-a lipsit mult şi Vlad Rusu. Are o accidentare la gleznă, suferită în partida cu Snagov şi am încercat să-l recuperăm, dar nu am reuşit. El resimte în continuare dureri de aceea îl lăsăm să se refacă sută la sută, ca să nu sufere apoi o recidivă şi să îl pierdem pentru o perioadă mult mai lungă de timp”.

Echipa care a făcut peste 800 de kilometri ca să joace acasă acest meci cu CS Mioveni pe terenul de la Severin a plecat după meci înapoi, tot la Sânmartin, acolo unde ACS Viitorul îşi are cantonamentul şi baza de pregătire.  

Miercuri va avea loc şedinţa Comitetului Executiv în care se vor lua în discuţie memoriile depuse de FC Viitorul, echipa lui Gheorghe Hagi, dar şi de Pandurii Târgu Jiu, cu privire la folosirea în campionat a numelui ales de cei de la Energeticianul pentru noua echipă, ACS Viitorul Pandurii.

Vizualizări: 591

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: