Suporterii vor ca Pandurii să inaugureze stadionul

Suporterii echipei Pandurii Târgu Jiu nu sunt de acord ca inaugurarea stadionului să se facă printr-un meci al Naţionalei de tineret şi cer ca Pandurii să inaugureze stadionul. Fostul secretar general al clubului Pandurii Târgu Jiu, Daniel Băloi, a stârnit ample comentarii pe acest subiect după ce a amintit performanţele echipei Pandurii.

Apropiata inaugurare a stadionului din Târgu Jiu a pus pe jar lumea fotbalistică locală. Suporterii pandurilor au spus de nenumărate ori că doresc ca echipa locală să inaugureze stadionul şi s-au manifestat în acest sens în mediul online.

Un om de fotbal care a lucrat pentru Pandurii Târgu Jiu în perioada de glorie a echipei, vicepreşedintele AJF Gorj, Daniel Băloi, fost secretar general al clubului gorjean, a ţinut să amintească tuturor de ce s-a construit stadionul şi cum a reuşit Pandurii să convingă autorităţile să apeleze la ajutorul statului pentru a amenaja un stadion modern pentru echipa locală.

„În urmă cu câțiva ani, o echipă de pe meleagurile gorjene avea curajul să se lupte cu granzii României la fotbal și devenea vicecampioana țării în fața unui stadion arhiplin, la Târgu Jiu. Mai mult decât atât, Pandurii avea să aibă un parcurs excepțional în cupele europene ajungând până în grupele Europa League, unde a întâlnit pe celebra Fiorentina. Autoritățile locale de atunci au decis că echipa merită o casă nouă pentru ca suporterii să vadă pe viu meciurile favoriților”, a rememorat Daniel Băloi pe scurt povestea frumoasă prin care Pandurii Târgu Jiu a convins pe toată lumea că oraşul are nevoie de un stadion mult mai mare şi mai modern.

Pandurii nu a putut juca decât un meci în Europa League, în preliminarii, cu Levadia Tallin, apoi jocurile de pe teren propriu fiind mutate pe stadionul Cluj Arena pentru că arena din Târgu Jiu nu mai corespundea şi nu putea fi omologată.

Suporterii echipei din Târgu Jiu s-au mobilizat şi au susţinut cu toţii că Pandurii trebuie să fie echipa care va juca primul meci pe stadion.

Zeci de păreri au curs marţi în mediul online, majoritatea susţinând că Pandurii este echipa comunităţii locale, a oraşului Târgu Jiu şi are acest drept să joace pe stadionul pe care a evoluat timp de zeci de ani.

Vizualizări: 739

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: