ACS Viitorul şi-a făcut greu jocul cu ultima clasată

Antrenorul Octavian Benga a debutat cu o victorie pe banca echipei ACS Viitorul Târgu Jiu, dar nu a fost mulţumit de jocul slab prestat. Acesta consideră că jucătorii şi-au făcut jocul mai greu decât părea că va fi, pentru că adversarul era chiar ultima clasată.

Cu toate că adversarul din această etapă, Dacia Unirea Brăila, era ultima clasată, fără nici o victorie în acest sezon, jocul slab al formaţiei preluate recent de Octavian Benga ar fi putut produce surpriza etapei. La finalul meciului, antrenorul reşiţean a pus victoria obţinută la limită  pe lipsa de concentrare a elevilor săi la finalizare.

”Din păcate, ne-am făcut meciul foarte greu, deși le-am transmis jucătorilor că trebuie să ia meciul în serios, chiar dacă întâlnim o echipă aflată în suferință. Am analizat adversarul și știam că Brăila pune probleme și că nu are nimic de pierdut. Lipsa de concentrare sau luarea anumitor decizii în fața porții au făcut ca meciul să se termine doar cu 1-0. Am și pierdut numărul ocaziilor, dar probabil am avut 10-12 șanse de gol, au avut și ei două, și trebuia să câștigăm la o diferență mai clară”, a declarat Benga după meci.

Dacia Unirea Brăila se află pe ultimul loc, cu doar 2 puncte, și suferise câteva eșecuri drastice în acest sezon, 1-5 cu FK Csikszereda, 0-7 cu FC Buzău, 0-6 cu FC Hermmanstad sau 0-4 cu Petrolul. La Târgu Jiu echipa din Brăila a pierdut la limită, la o diferenţă de doar un gol, după ce în cele 14 meciuri de până acum primise 44 de goluri, adică o medie mai mare de trei goluri pe meci.

De remarcat faptul că noul antrenor s-a putut baza pe toţi jucătorii din lot şi nu a mai permis tinerilor din lotul primei echipe să joace la echipa a doua, ACS Viitorul 2 pierzând la scorul etapei, 0-8, meciul disputat acasă cu CSM Reşiţa.

Vizualizări: 272

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: