ACS Viitorul Târgu Jiu a anunţat primul transfer

ACS Viitorul Târgu Jiu a anunţat un prim transfer pentru noul sezon. Este vorba de tânărul jucător Alex Sîrbu, în vârstă de 21 de ani, care a evoluat la satelitul Universităţii Craiova iar ultima dată la Metaloglobus Bucureşti.

ACS Viitorul Târgu Jiu, echipa preluată recent de Florin Stîngă, a perfectat prima achiziție în această vară. Este vorba de Ionuț Alexandru Sîrbu, un jucător de 21 de ani care ultima dată a evoluat la Metaloglobus București. Fundașul dreapta s-a despărțit în această vară de Metaloglobus și a semnat un contract valabil pe un sezon cu ACS Viitorul. ”Cred că va fi un atu important pentru mine faptul că voi juca acasă, mă va face să dau totul la fiecare meci. Echipa este destul de tânără, are ca obiectiv clasarea în primele șase și sperăm să facem o figură frumoasă”, a declarat noua achiziție a gorjenilor, citat de liga2.ro.

Fost junior la CSU Craiova, acesta a jucat la echipa a doua şi a evoluat în ultimele trei sezoane la Dunărea Călărași, în 36 de meciuri (14+22) în două ediții de campionat, în care a înscris și un gol, iar în sezonul trecut al eșalonului secund a prins 17 jocuri (11 ca titular) la Metaloglobus.


Noul antrenor Florin Stîngă a mai prezentat trei achiziţii imediat după numirea sa dar unul dintre jucătorii prezentaţi, Robert Grecu, a semnat deja cu o altă echipă, iar clubul nu a mai anunţat alte noi transferuri.

Vizualizări: 648

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: