Pandurii a primit un nou termen în procesul de insolvență. E semn bun!

Pandurii Târgu Jiu continuă procesul de reorganizare a clubului primind un nou termen miercuri în dosarul de insolvenţă în care o serie de foşti angajaţi ceruseră falimentul echipei. Instanţa a dat un nou termen în acest proces pentru finalul lunii mai, atunci când şi campionatul se apropie de final.

Instanța care judecă reorganizarea clubului Pandurii a dat un nou termen în acest proces pentru data de 31 mai. Procesul de insolvenţă se derulează cu astfel de termene la care instanţa verifică dacă clubul are şanse reale de a ieşi din insolvenţă.

Directorul sportiv al echipei Pandurii, Camilian Floroiu, a precizat că noua amânare este un semn că echipa se poate redresa. „Este un semn bun pentru noi, înseamnă că ceea ce a depus la dosar administratorul special dă de gândit că acest club se poate redresa şi că nu este momentul să fie declarat falimentul. Asta înseamnă că planul de reorganizare are continuitate şi va putea fi realizat”, a spus Floroiu la Radio Infinit.

Acesta a vorbit despre posibila ieşire din insolvenţă  a echipei Pandurii: „Pentru ieşirea din insolvenţă muncim de trei ani de zile şi sper din suflet să văd clubul ieşit din insolvenţă şi cu asociaţi noi care să poată să readucă echipa fanion a Gorjului acolo unde îi este locul. După acel proces de retragere a membrilor asociaţi se caută şi vor fi aduşi alţi membri asociaţi care să susţină echipa şi să investească la Pandurii”.

Chiar dacă Pandurii nu mai are prea multe şanse de a promova în acest sezon în care nu a putut perfecta nici un transfer, echipa poate porni pe un nou drum din vară, când antrenorul Mario Găman va putea să facă transferurile dorite pentru a ataca promovarea cu şanse reale.

Vizualizări: 608

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: