ACS Viitorul Târgu Jiu joacă cu ultima clasată din grupă

ACS Viitorul Târgu Jiu e de nerecunoscut în ultimele trei meciuri, în play-out pierzând suspect de ușor, cu reveniri spectaculoase de scor, în primele două etape, cu SCM Gloria Buzău (2-4 pe teren propriu) și Unirea Slobozia (1-3 în deplasare) şi pierzând apoi şi meciul din cupă. În acest week-end echipa lui Cristian Lupuţ are un meci uşor, cu ultima clasată din grupă, Aerostar Bacău.

Echipa preluată de două săptămâni de Cristian Lupuț a suferit două eşecuri în campionat şi o înfrângere în meciul cu Universitatea  Craiova din cupă. ACS Viitorul Târgu Jiu a amânat meciul cu Petrolul din etapa a treia iar acum, sâmbătă, are un meci ceva mai uşor, cu ultima clasată din grupa B. Dar având în vedere faptul că echipa merge tot mai prost după ratarea play-off-ului, probabil că oficialii echipei au emoţii şi pentru acest joc. ”Se pare că ne apasă această ratare a play-off-ului. Eu sper să trecem peste asta, pentru că nu avem timp de reveniri, că ne așteaptă sâmbătă un joc la Bacău, unde trebuie să câștigăm cele trei puncte”, a declarat Cristian Lupuț care consideră meciul cu ultima clasată ca fiind important: ”Deocamdată, cel mai apropiat joc e cel de sâmbătă. Pe noi ne interesează cel mai apropiat joc. Până la meciul retur din cupă mai sunt încă patru jocuri de campionat”.

Cert e că cei de la ACS Viitorul nu au de ce să îşi mai facă griji  pentru că echipa se poate salva de la retrogradare chiar și dacă va pierde toate meciurile din play-out-ul Ligii 2. Totuşi jocul cu Aerostar este unul special pentru antrenorul Lupuț. La echipa din Bacău a antrenat în primele patru etape ale acestui sezon, iar după ce a înregistrat patru înfrângeri și jucătorii săi nu au înscris niciun gol a fost demis iar acum probabil vrea răzbunare împotriva Aerostarului.

Vizualizări: 492

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: