Echipă din Liga 2 aflată la retrogradare, ajutată de Consiliul Judeţean

Președintele consiliului județean a sunat în vestiarul unei echipe de Liga 2, chiar înaintea meciului. Este vorba de Consiliul Judeţean Maramureş iar echipa este Fortbal Comuna Recea care se confruntă cu mari probleme financiare după ce Consiliul Local i-a retras sprijinul financiar.

După ce a învins pe Pandurii în meciul direct, Fotbal Comuna Recea a obținut o victorie vitală, scor 3-1, în disputa cu Metaloglobus. Maramureșenii au primit vești bune și din punct de vedere administrativ.

Comuna Recea este una dintre cele mai spectaculoase formații din liga secundă, dar nu are liniște din punct de vedere financiar. Înaintea disputei cu Metaloglobus, elevii lui Florin Fabian au avut parte de un apel neașteptat în vestiar. Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, le-a transmis că situația financiară a clubului se va îmbunătăți în perioada imediat următoare, a informat liga2.ro.

Vestea le-a dat curaj celor de la Comuna Recea. Conduși încă din minutul 1 de Metaloglobus, au întors soarta partidei în partea secundă. Marius Coman a fost și de această dată eroul maramureșenilor, cu o „dublă”, și a ajuns la 15 reușite stagionale. Sunt șanse tot mai mici ca golgheterul ligii secunde să rămână la Recea din vară.

Vizualizări: 1,711

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: