Gilortul dă piept cu satelitul Sibiului

Gilortul va susține vineri meciul contând pentru etapa cu numărul 16 a Ligii 3. Echipa antrenată de Florin Popete urmează să întâlnească, în deplasare, satelitul formației din prima ligă AFC Hermannstadt, confruntare programată pe Stadionul Comunal din Rășinari.

Cu toate că nu îşi mai poate face probleme cu retrogradarea în acest sezon, Gilortul va aborda meciul cu satelitul sibienilor la victorie, fiind favorită prin prisma clasamentului.

Gilortul e pe podium, fiind la egalitate de puncte cu satelitul celor de la Mediaş, în timp ce gruparea sibiană se află pe loc retrogradabil, cu 9 puncte, 3 mai mult decât lanterna roșie Minerul Costești.

În urma ultimei decizii luate de Comitetul Executiv al FRF referitoare la criteriile de menținerea/ promovarea în Liga a 3-a, nu are emoții privind retrogradarea. Cei de la Gilortul vor să plece neînvinşi din judeţul Sibiu şi vor măcar un punct de la acest meci. „Dacă băieții noștri își doresc podiumul la finalul campionatului, au nevoie de cel puțin un punct din confruntarea aceasta. Cu toate că adversarii se află pe penultimul loc și, practic, pentru ei nu mai are nicio miză, partida se anunță una dificilă având în vedere că la gazde ar putea evolua și jucători de la prima echipă, iar ceilalți componenți ai formației sibiene au o bună disponibilitate la efort”, au anunţat cei de la Gilortul care se tem de jucătorii mai valoroşi de la prima echipă a sibienilor.

Exceptând înfrângerea cu Viitorul Șelimbăr, nu este de neglijat nici faptul că AFC Hermannstad 2 este singura echipă care care a smuls punct de pe Stadionul „Cristinel Răducan”.

Pentru partida de vineri, Florin Popete va avea la dispoziție mai multe soluții, Almăjanu fiind inclus în lot după o etapă de suspendare, în timp ce Roncea și Miroiu au revenit la antrenamente după accidentări și pot fi variante în formula pe care o va alinia echipa gorjeană.

Vizualizări: 281

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: