Lupuţ, mulţumit după turul semifinalei Cupei României

Antrenorul ACS Viitorul Târgu Jiu, Cristian Lupuț, s-a declarat mulțumit după ce echipa sa a pierdut cu 3-0 meciul din cupă cu Universitatea Craiova. Tehnicianul consideră că echipa a făcut un joc tactic bun şi chiar a felicitat jucătorii după manșa tur a semifinalei Cupei României.

ACS Viitorul Târgu Jiu se poate considera deja eliminată din Cupa României, după manșa tur a semifinalei cu Universitatea Craiova. „Buturuga mică” n-a mai produs surpriza, cum o făceau în precedentele trei tururi, când eliminau echipe din eşalonul superior, şi a cedat cu 3-0 pe ”Ion Oblemenco”.

La finalul jocului, antrenorul revenit recent la ACS  Viitorul, odată cu începerea play-out-ului Ligii 2, s-a prezentat la flash-interviul de după meci pentru a-și felicita jucătorii şi a lăuda jocul tactic făcut de aceştia, deşi tactica oaspeţilor la acest meci a fost să închidă jocul, pentru a nu-i permite adversarului să înscrie de multe ori.

„Din punctul meu de vedere, am făcut un joc tactic bun. Știam că întâlnim Universitatea Craiova, una dintre cele mai bune echipe din România. Nu aveam cum să ieșim la joc, pentru că….”, a spus Lupuţ la interviurile de la microfonul DigiSport, lăsând să se înţeleagă că dacă ieşeau la joc elevii săi luau ceva mai multe goluri: „Dar, una peste alta, vreau să felicit jucătorii, am fost, să spun așa, aproape la acea fază, la 1-0, dacă Dragu înscria… cine știe. În meciurile de cupă sunt surprize”.

Meciul retur al semifinalei Cupei României se va juca la Târgu Jiu, pe Stadionul Municipal, peste o lună de zile.

Galerie foto


Vizualizări: 422

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: