ACS Viitorul Târgu Jiu, la prima victorie a sezonului

ACS Viitorul Târgu Jiu a reuşit să obţină prima victorie din acest campionat la aproximativ două luni de la debutul sezonului. A fost nevoie de îndepărtarea lui Cristian Lupuţ şi numirea lui Eugen Trică pentru ca echipa să poată înregistra prima sa victorie.

Fără victorie de la începutul sezonului, ACS Viitorul Târgu Jiu a reuşit să se impună în primul meci disputat la Târgu Jiu după refacerea gazonului. Meciul a fost amânat cu o zi faţă de data iniţială a acestuia, cei de la ACS Viitorul dorind să joace duminică pentru că a avut şi Pandurii meci vineri pe acelaşi teren. De altfel cei de la Pandurii şi-au devansat jocul tocmai pentru a nu se disputa două jocuri în aceeaşi zi pe teren, însă cei de la ACS Viitorul au făcut apoi demersuri să amâne jocul.

Primul meci după al doilea mandat al lui Cristian Lupuţ la echipă a fost unul cu noroc, fiind câştigat în minutele de prelungire ale partidei. ACS Viitorul s-a impus cu scorul de 2-1, în faţa celor de la Politehnica Timişoara, echipă care a adus aproximativ 200 de fani la Târgu Jiu, mult mai mulţi decât spectatorii care au populat tribuna de la Târgu Jiu.

Ciprian Rus a deschis scorul din pasa lui Alin Buleică, în minutul 12 urmând apoi o perioadă de dominare a oaspeţilor care au fost încurajaţi de o galerie zgomotoasă şi numeroasă. Oaspeţii au nimerit bara din şutul lui Benzar apoi Acosta putea majora diferenţa în minutul 36. Cei care au marcat în repriza secundă au fost oaspeţii, care au punctat prin Erik Gerbi, în minutul 87.

Finalul a fost unul spectaculos în care ambele echipe au fost aproape de gol dar mai norocoşi au fost jucătorii gazdelor care au înscris din nou în prelungiri prin Paul Copaci.

Vizualizări: 509

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: