Prima victorie pe teren propriu pentru CSM Târgu Jiu

Echipa de handbal feminin senioare a CSM Târgu Jiu a trecut, la limită, de CNE Râmnicu Vâlcea, scor 32-31, după ce la pauză gazdele au condus cu 17-13. Meciul a contat pentru etapa a-3-a din Seria B a Diviziei A şi a fost primul joc oficial susţinut acasă de handbaliste.

Jocul a fost mult mai greu decât se aşteptau handbalistele pregătite de Liviu Andrieş şi Andrei Enache. În Sala Sporturilor din Târgu Jiu a venit CNE Râmnicu Vâlcea, o echipă cu jucătoare foarte tinere, dar extrem de ambiţioase şi talentate, şi care a pus destule probleme în meciul cu CSM Târgu Jiu, mai ales pe finalul partidei. Elevele lui Liviu Andrieş au condus şi la 7 goluri, 28-21, dar au avut ceva emoţii pe final, când echipa din Vâlcea s-a apropiat la doar un singur gol.

Echipa oaspete a început bine meciul şi a fost cea care a deschis tabela  dar handbalistele lui Liviu Andrieş au revenit însă repede la conducere şi şi-au mărit avantajul până la 17-13, scor cu care s-a încheiat prima parte a jocului. De la vestiare, gorjencele au venit ceva mai decise să tranşeze soarta celor trei puncte puse în joc dar gorjencele s-au relaxat prematur. Finalul de meci a aparţinut echipei din Vâlcea, care a reuşit să înscrie de 6 ori consecutiv în poarta echipei din Târgu Jiu, iar tabela indica, cu câteva secunde înainte de final, 32-31. CSM Târgu Jiu şi-a trecut astfel în cont a doua victorie din acest sezon, la primul meci oficial din Divizia A.

Următorul meci pentru CSM Târgu Jiu este programat pentru joi, 30 septembrie, de la ora 13, în deplasare, cu CS Handbal Club Harghita.

Vizualizări: 293

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: