ACS Viitorul Târgu Jiu a schimbat ziua meciului şi antrenorul

ACS Viitorul Târgu Jiu a schimbat ziua de disputare a meciului cu Politehnica Timişoara iar înainte acestui meci a schimbat şi antrenorul principal. Programat iniţial pentru sâmbătă, meciul din etapa a 8-a se va juca duminică, de la aceeaşi oră 11:00 iar pe banca echipei gazdă va debuta antrenorul Eugen Trică.

Doar şapte etape au avut răbdare cei de la echipa lui Nicolae Sarcină cu antrenorul de „vreme rea” Cristian Lupuţ. După ce l-au lăudat şi ridicat în slăvi timp de mai multe etape spunând cât de mare încredere au în acesta, conducătorii de la ACS Viitorul l-au trimis înapoi la Oradea pe fostul antrenor şi  în locul său l-au numit pe Eugen Trică. Cristian Lupuț a spus că a fost o reziliere de comun acord dar a avut şi alte comentarii care lasă să se înţeleagă că a fost forţat să rezilieze contactul, nu prea amiabil. Lupuţ a finalizat astfel a treia colaborare cu echipa lui Nicolae Sarcină fără nici o victorie după un debut de sezon slab care însă, nu poate să îi fie reproşat, pentru că în vară a plecat nu o echipă ci un întreg lot de 18 jucători.

Cel care ca conduce echipa la meciul de duminică, de la Târgu Jiu, va fi antrenorul oltean Eugen Trică, cel care a pregătit sezonul trecut pe FCU Craiova, iar în trecut a mai antrenat la Turris Oltul sau Sportul Snagov.

Meciul cu Politehnica Timişoara era programat iniţial pentru sâmbătă, la ora 11:00, dar acesta a fost mutat duminică, la aceeaşi oră, nu se ştie din ce motive pentru că mutarea nu a fost anunţată.

Vizualizări: 1,936

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: