ACS Viitorul Târgu Jiu s-a impus în prelungiri

CSM Reșița a venit la Târgu Jiu cu gândul la salvarea de la retrogradare şi a avut un meci greu cu ACS Viitorul. Reşiţenii au pierdut greu după un meci nebun cu şapte goluri, dintre care cel decisiv a fost marcat în minutele de prelungire.

Un meci nebun a avut loc duminică, la Târgu Jiu, între ACS Viitorul Târgu Jiu și CSM Reșița, în etapa a 5-a din play-out-ul Ligii 2, Grupa B. Bănățenii au venit decişi să lupte pentru a se salva de la retrogradare şi au deschis scorul, dar apoi s-au văzut conduși şi au egalat în alte două rânduri, dar au pierdut în prelungiri, scor 4-3.

Tabela Stadionului Municipal a fost pentru prima dată modificată în minutul 20, când Popescu a înscris cu un șut puternic, mingea fiind atinsă și de portarul Bogdan Moga, înainte să intre în plasă. Lixandru a egalat, după 8 minute, după cornerul executat, de pe partea dreaptă de atac, de Darius Buia.

În minutul 31, Buia a trimis un șut-centrare şi l-a păcălit pe portarul Cobrea. La 8 minute de la reluarea părții secunde, Popescu a egalat cu un șut din 15 metri iar în minutul 56 Buia a izbutit și el ”dubla”, cu un șut din unghi. A fost al treilea șut pe spațiul porții izbutit de gazde și al treilea gol dar CSM Reșița a decis să lupte şi a mai egalat o dată, în minutul 66, prin Dulca.

Bănățenii n-au știut să gestioneze finalul jocului, iar, pe contraatac, Paraschiv a înscris cu capul, din centrarea lui Lixandru, în minutul 90+1. Jocul s-a  încheiat cu scorul de 4-3 pentru gazde iar CSM Reșița a fost egalată la puncte de Unirea Slobozia urmând acum ca meciul direct să fie decisiv pentru salvare.

CSM Reșița este acum la egalitate cu Unirea Slobozia, pe locurile de baraj și retrogradare directă, după ce Slobozia a remizat cu Petrolul.

În urma acestor rezultate Petrolul rămâne pe locul 1 în Grupa B a play-out-ului, cu 39 de puncte, iar ACS Viitorul e pe locul 2, cu 38 de puncte.

Vizualizări: 412

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: