ACS Viitorul Târgu Jiu s-a pregătit miercuri cu un nou antrenor

Cea de-a doua echipă din Târgu Jiu care joacă în Liga 2 este pe cale de a schimba din nou antrenorul. La şedinţa de pregătire de miercuri a celor de la ACS Viitorul, antrenorul prezentat oficial în urmă cu 10 zile, Victor Naicu nu a mai fost văzut la pregătire cu lotul.

Miercuri dimineaţă, şedinţa de pregătire a echipei ACS Viitorul Târgu Jiu a fost condusă de Flavius Stoican, cel care zilele trecute negocia cu FCU Craiova preluarea echipei din Bănie. Stoican s-a aflat săptămâna trecută la Târgu Jiu, fiind văzut în anturajul celor de la Viitorul la amicalul pe care aceştia l-au susţinut cu Pandurii. Întrebat dacă va prelua echipa din Târgu Jiu, Stoican a spus că este în vacanţă şi nu caută echipă, dar între timp s-a răzgândit şi a negociat chiar cu două echipe.

Clubul din Târgu Jiu nu a anunţat încă nimic oficial despre soarta lui Victor Naicu, cel care a pregătit ACS Viitorul timp de zece zile şi care a fost anunţat oficial de club ca fiind antrenorul principal al echipei. „Începând de astăzi, Viitorul Târgu Jiu are un nou antrenor principal! Victor Naicu (în vârstă de 46 de ani) deține licența UEFA PRO din 2015 și a mai antrenat echipe precum CS Podari ,FC Balș ,ACSO Filiași sau "U" Craiova! Acesta a fost și secundul actualului selecționer al naționalei U21 ,Adrian Mutu ,la FC Voluntari. Noi îi urăm multă sănătate și multă baftă la echipa noastră!”, anunţa clubul ACS Viitorul Târgu Jiu în urmă cu 11 zile pe pagina oficială.

Vizualizări: 527

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: