Pandurii, la un pas de a fi preluată de spanioli

Pandurii Târgu Jiu ar putea fi preluată de un fond de investiţii din Spania patronat de un investitor român. După modelul celor de la Dinamo, echipa Pandurii ar putea avea astfel un nou patronat, a informat miercuri gsp.ro.

Aflat în insolvență, clubul Pandurii e la un pas să fie achiziționat de Alex Costin Șerbănoiu, un român cu afaceri imobiliare în Spania.

Fostul preşedinte de la Pandurii, Marin Condescu, actualmente preşedinte al Adunării Creditorilor clubului, a admis miercuri tratativele cu un fond de investiții iberic și a anunţat că Adrian Ilie e cel care l-a prezentat pe Șerbănoiu, devenind garantul afacerii. „Tranzacția este garantată de Adrian Ilie, care a intermediat discuțiile și a venit cu ideea acestei soluții. Suntem vechi prieteni, bunicii lui locuiesc în Motru, iar jucătorul cel mai scump vândut de Pandurii, Djapka, cedat la Leverkusen, ne-a fost propus la vremea respectivă tot de Adi. Înțeleg că este vorba acum despre un fond de investiții, axat pe acitivități sportive", a dezvăluit Condescu pentru gsp.ro.

Galerie foto


Vizualizări: 1,097

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: