FCU Craiova a prezentat noul antrenor. Nu e Flavius Stoican

Nicolo Napoli este noul antrenor al FCU Craiova, acesta fiind numit după demiterea lui Eugen Trică. Italianul revine la echipa patronată de Adrian Mititelu, care luni s-a aflat în discuţii avansate cu Flavius Stoican.

FCU Craiova are un nou antrenor principal, la o zi după demiterea surprinzătoare a lui Eugen Trică. Noul șef al băncii tehnice a nou-promovatei în Liga 2 este nimeni altul decât Nicolo Napoli, italian care revine la echipa patronată de Adrian Mititelu, cel care îl dădea afară în urmă cu două sezoane, după ce rata accederea în Liga 2 din primul an la Liga 3.

Nicolo Napoli nu a fost primul nume de pe lista lui Mititelu care a purtat negocieri şi cu Flavius Stoican, antrenor care luni era dat ca fiind deja numit de olteni. Mircea Rednic a spus chiar, pentru ProSport, că știe că Flavius Stoican a semnat deja cu FCU, însă avea informații eronate.

Italianul Nicolo Napoli revine astfel ca antrenor în România, și tot la echipa patronată de Adrian Mititelu, fiind pentru a șasea oară când Napoli va antrena o echipă patronată de Adrian Mititelu, după ce a mai făcut-o în 2004, 2007-2009, 2011, 2013-2014 și 2017. Napoli a mai pregătit în România echipele FC Brașov, Astra, CS Turnu Severin și Poli Iași. În Italia a antrenat la Moncalieri, FC Vado și Orbassano.

Clubul patronat de Adrian Mititelu a anunțat oficial numirea ca antrenor principal a italianului după ce ştirea a fost făcută publică de liga2.ro. ”FC Universitatea Craiova 1948 anunță că Nicolo Napoli este noul antrenor principal al echipei”, a transmis FCU Craiova pe pagina sa de Facebook.

Vizualizări: 829

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: