Barcelona în stare de şoc: Messi a cerut rezilierea

Fanii catalani sunt în stare de șoc după ce ziarul „Marca” a anunțat că Leo Messi este decis să plece de la FC Barcelona chiar din această vară. Acesta le-a transmis șefilor prin fax că vrea să rezilieze contractul.

Argentinianul cere să fie activată  clauza specială din contractul lui prin care poate părăsi echipa la finalul fiecărui sezon. Dezastrul din acest sezon l-a făcut să-și dorească să plece cât mai repede. Jurnaliștii de la „Marca” au scris că starul sud-american și-a anunțat șefii că vrea să activeze clauza specială din contract potrivit căreia poate pleca la final de sezon. Ziariștii au aflat că Messi este atât de furios după rușinea din meciul cu Bayern încât nici nu s-a mai dus să se vadă cu cei care conduc clubul. Le-a transmis un fax prin care le-a comunicat că nu mai vrea să antreneze și că vrea să plece gratis, fără plata vreunui euro din clauza de 700.000.000 pe care o avea, în timpul sezonului, contractul său, a informat Pro Sport.

Intenția lui Messi era cunoscută de câteva zile bune dar suporterii au tot sperat că se poate întâmpla o minune.  Leo Messi a jucat 731 de partide în tricoul formației FC Barcelona și a înscris 634 de goluri.

Vizualizări: 1,186

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: