Naicu şi-a fixat propriul obiectiv la Viitorul Târgu Jiu

Noul antrenor al ACS Viitorul Târgu Jiu, Victor naicu, vrea ca în noul sezon să claseze echipa între primele şase din Liga 2. Dacă nu va putea acest lucru Naicu se mulţumeşte şi cu un loc confortabil care să nu dea emoţii cu retrogradarea.

 ACS Viitorul Târgu Jiu a încheiat pregătirea de vară cu doar trei meciuri de verificare după o perioadă de pregătire care s-a împărţit în două. În prima parte a pregătirii de vară s-au ocupat de antrenamente secunzii fostului antrenor Cristian Lupuţ, Hîrsu şi Frimu, iar în partea a doua a pregătirii a fost adus antrenorul craiovean Victor Naicu. Venit destul de târziu la echipă, Naicu nu a reuşit să vadă prea mult la lucru jucătorii, având doar un singur amical disputat cu Viitorul, cel cu Pandurii de la Târgu Jiu, câştigat cu 3-0.

Cu toate acestea Victor Naicu se declară mulţumit de echipă şi mai ales  de conditiile pe care le-a găsit la Targu Jiu pentru pregătirea acesteia, condiţii pentru care cei de la Viitorul trebuie să mulţumească colegilor de la Pandurii. În ceea ce priveşte planurile pentru noul sezon, Naicu vrea un sezon fără emoţii la retrogradare şi, eventual, o clasare între primele şase echipe din Liga 2: „Eu sunt mulţumit de ceea ce am găsit aici, avem condiţii foarte bune, de cazare şi de masă dar şi un teren foarte bun de antrenament, atât la Târgu Jiu cât şi la Sadu. Obiectivul meu personal este o clasare cât mai bună, dacă s-ar putea în primele şase ar fi perfect. Dacă nu, vrem să nu avem emoţii cu retrogradarea”.

Victor Naicu a fost numit de puţin timp la Viitorul Târgu Jiu, luând locul lui Cristian Lupuţ căruia conducerea clubului nu i-a mai prelungit contractul deşi antrenorul orădean spunea mereu că are o înţelegere verbală cu cei de la Viitorul.

Vizualizări: 372

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: