Pandurii apelează la filiera engleză pentru salvare

Pandurii a început deja să se orienteze spre jucători juniori după ce s-au resemnat cu interdicţia la transferuri din partea FRF. Aducerea directorului de scouting  Jean-Willy Ngoma se speră să fie un pas spre salvarea de la retrogradare, acesta începând deja activitatea de marţi la Pandurii prin aducerea unui jucător englez.

Directorul de scouting Jean-Willy Ngoma a fost prezent chiar de către antrenorul Călin Cojocaru la conferința de presă săptămânală a echipei din Târgu Jiu.

Tehnicianul a precizat că  are o relație de colaborare cu actualul director de scouting cu care a mai colaborat şi pentru aducerea unor jucători care s-au pregătit în perioada de iarnă cu Pandurii. Cojocaru îşi doreşte să fie aduşi fotbaliști care vor pune umărul la salvarea de la retrogradare. “Se va ocupa de transferuri, de aducerea jucătorilor la echipă. Trebuie să creăm condiții mai bune la echipă și, încet-încet, să redevenim ce am fost. După cum știți, avem voie să transferăm doar jucători născuți în 2003 și mai mici. Dar o să vină jucători de calitate, care să poată să facă față la Liga 2”,  a  precizat antrenorul pandurilor care a precizat că vor fi aduşi jucători străini:  „Vor fi în special jucători străini. Jucătorii vor veni începând de acum și pe parcursul zilelor următoare, fiindcă avem nevoie. Avem un lot restrâns și nu putem să rămânem așa. Ne trebuie cel puțin 4-5 fotbaliști, dar sperăm ca 3 dintre ei să ajungă cât mai repede”.

Pandurii are mare nevoie de întăriri, mai ales că lotul e foarte subţire, numeric dar şi valoric. Marţi a fost deja adus un prim jucător, care a sosit luni noaptea din Anglia, un tânăr de doar 17 ani care  a trecut pe la Tottenham și Leyton Orient.

Vizualizări: 487

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: