Acționari noi la Universitatea Craiova!

Universitatea Craiova încheie anul cu un nou acționariat, fiind cooptați și alți acționari alături de actualul finanțator. Mihai Rotaru a declarat în mai multe rânduri că vrea să atragă noi investitori la Universitatea Craiova, iar el să rămână acţionar minoritar.

Mai mulți oameni de afaceri turci şi-au exprimat dorinţa de a investi la Universitatea Craiova şi deja au achiziţionat o parte din acţiunile clubului, conform informațiilor ProSport.

Aceştia au afaceri în Bănie şi au asistat în ultima perioadă la meciurile Ştiinţei, iar o dată cu anunţul lui Mihai Rotaru privind cedarea de acţiuni, i-au făcut acestuia o propunere în acest sens, a mai informat sursa citată.

„Turcii n-au dorit însă să se implice şi în luarea deciziilor vis a vis de echipă, insistând chiar ca Mihai Rotaru să rămână „in charge” în continuare, să aibă şi de acum încolo exclusiv hotărârile legate de administrarea echipei şi a  clubului. De altfel, Mihai Rotaru este şi preşedinte executiv la Universitatea Craiova, după ce Sorin Cârţu s-a despărţit de clubul din Bănie”, anunță ProSport.

Procedura de atragerea a altor acţionari este în plină desfăşurare la Universitatea Craiova şi vizează şi un investitor din Bulgaria, care doreşte să se implice, negocierile fiind avansate şi în cazul acestuia.

Adrian Andrici este un alt acţionar al clubului din Bănie, el apărând în organigrama de pe site-ul clubului ca preşedinte al Consiliului de Administraţie.

Vizualizări: 7,027

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: