Acțiune de ecologizare pe Transalpina

Ecologizare înaintea primului val serios de turiști, pe Transalpina. Mai mulți proprietari ai stânelor din zonă și angajați ai instituțiilor publice din Vâlcea au participat la o acțiune de ecologizare pe Transalpina și au strâns gunoaie aruncate de turiști ori localnici.

Zeci de saci au fost umpluți cu tot felul de resturi pe care voluntarii le-au adunat de pe iarbă ori de pe marginea drumului. Acțiunea a fost menită să fie un exemplu pentru cei care ajung în zonă și nu respectă natura, dar inițiatorii acțiunii de ecologizare au vrut să pregătească terenul și pentru noii turiști mai ales că în această minivacanță Transalpina a fost un magnet pentru cei care au vrut să se relaxeze la înălțime.

 „Am fost alături cu respect de: Direcția Silvica Valcea, Ocolul Silvic Voineasa, Poliția Voineasa, în actiunea de adunarea gunoaielor din zona. Imi pare foarte rau ca noi cei ce trecem călători lăsăm în urmă noastră urme care le pot face rau celor care trec după noi. Pentru acești oameni care au lăsat treburile lor si au venit cu familia chiar si cu copiii sa adune ce noi aruncam cu nepăsare nu pot spune decat: respect”, a fost mesajul băciței Mărioara Babu, de pe Transalpina.

Vizualizări: 1,060

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: