Acțiuni de ridicare a câinilor fără stăpân

Angajații Serviciului de Ecarisaj din cadrul Societății Edilitara Public SA din Târgu Jiu au desfășurat o acțiune de ridicare a câinilor fără stăpân de pe raza orașului. Viceprimarul Târgu Jiului, Aurel Popescu, spune că a sesizat apariția multor patrupede pe străzile municipiului. Popescu asigură în aceste zile interimatul la conducerea primăriei, primarul fiind în izolare la domiciliu.

Câinii fără stăpân din Târgu Jiu au fost și sunt o problemă, mai ales pentru cetățeni. În unele cartiere sunt zeci de patrupede, cel puțin în apropierea ghenelor de gunoi, iar pericolul este unul destul de mare. Astfel, luni și marți, angajații serviciului de Ecarisaj din Târgu Jiu au efectuat acțiuni ample de ridicate a acestor câini de prin cartierele Târgu Jiului.

Viceprimarul Aurel Popescu, spune că trebuie evitată apariția unor situații neplăcute. 

Realizarea noului padoc întârzie să apară, iar actualul loc unde sunt duși câinii este aproape la capacitate maximă. ”Din păcate, padocul este același. Nu am făcut niciun pas. Îmi doresc foarte mult să iau discuția padocului în perioada următoare. În campania electorală trebuie să facem dovada că nu întâmplător am ridicat problema padocului care este supraaglomerat. Acestă problemă a câinilor fără stăpân trebuie rezolvată cat mai rapid și cât mai bine”, a mai afirmat Popescu.

Vizualizări: 1,327

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: