Școli cu nocturnă pe terenul de sport

Mai toate unitățile de învățământ dintr-o localitate din Gorj au intrat în reabilitare, unele dintre acestea chiar totală. Vorbim de școlile din comuna Runcu, acolo unde pe lângă dotări și reamenajări se vor face terenuri de sport cu nocturnă și spații de joacă.

Cele mai ample lucrări vor fi executate la Liceul din Bâlta, acolo unde învață în prezent 600 de elevi. Investițiile de aici se vor face prin PNDL și se ridică la 2.000.000 euro. ”Se modernizează liceul de la Bâlta interior și exterior prin PNDL. La interior se va face și dotare în totalitate. Vreau să vă spun că aici am făcut și o bază sportivă cu nocturnă, tribună, magazie, unde toată lumea va juca gratis. De această investiție vor beneficia toți din comună, nu doar elevii”, a precizat primarul Adi Câmpeanu.

Investiții se fac și la școlile din Runcu și Valea Mare. ”La Școala Generală de la Runcu o să facem reabilitare la interior și exterior, dotare cu mobilier și bază sportivă iluminată. La școala din satul Valea Mare o să avem de asemenea bază sportivă, dar și un parc de joacă pentru copii. Și aceste investiții le facem tot prin PNDL”, a mai spus primarul din Runcu.

Și căminul cultural din satul Valea Mare a fost modernizat cu bani din fonduri europene.

Vizualizări: 1,151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: