Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Activitate întreruptă la Taxe și Impozite. Motivul!

Motrenii nu vor putea să-și achite, vineri, taxele sau impozitele locale. Toată ziua, va fi întreruptă activitate la Serviciul de Taxe și Impozite Locale. Se va lucra la sistemul informatic așa că nu se vor încasa la ghișee decât amenzi sau alte taxe fără debit.

Începând cu ora 10, angajații de la Taxe și Impozite, din Motru, nu vor mai putea încasa taxe și impozite locale. Activitatea va fi întreruptă tot restul zilei, după cum au anunțat autoritățile locale. “Activitatea Serviciului de Taxe și Impozite Locale va fi întreruptă întrucât este necesară efectuarea unor lucrări de mentenanță la sistemul informatic. Se vor putea încasa doar sume fără debit (amenzi, taxe CI, dispoziții de plată)”, a fost mesajul Primăriei Motru. 

Vizualizări: 2,113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: