Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Zeci de amenzi aplicate de Garda de Mediu Gorj

Garda de Mediu Gorj și-a făcut bilanțul pe prima jumătate a anului. “În primele șase luni ale anului am aplicat 25 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 365 de mii de lei. Dintre acestea, 80% au fost aplicate pentru gestionarea necorespunzătoare a deșeurilor pe raza județului Gorj”, a spus Gheorghe Sanda, comisar șef.

În timpul verificărilor au fost găsite societăți care funcționau fără autorizație. “Au fost verificate cu această ocazie și au fost depistate ca funcționând fără autorizație de mediu mai multe societăți de pe raza județului Gorj care au fost amendate cu sancțiuni în valoare de 30 de mii de lei fiecare”, a spus șeful Gărzii de Mediu Gorj.

Cu ocazia controalelor s-a constatat că nu au fost respectate planurile de măsuri dispuse anterior de Garda de Mediu, motiv pentru care firmele respective au fost sancționate cu 100 de mii de lei.

Vizualizări: 1,499

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: