Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cârciumaru, invitat la inaugurarea stadionului din Târgu Jiu

Toți parlamentarii de Gorj vor fi invitați de primarul Marcel Romanescu la inaugurarea Stadionului Municipal din Târgu Jiu. Evenimentul ar putea avea loc chiar luna viitoare dacă recepția va fi gata la timp.

Primarul Marcel Romanescu a transmis că vrea să fie prezenți toți deputații și senatorii gorjeni în momentul în care va fi tăiată panglica, inclusiv fostul primar, acum senator, Florin Cârciumaru. „Sper că vara aceasta vor finaliza stadionul și putem să-l recepționăm. Îl voi invita la inaugurare și pe Florin Cârciumaru, pe toți parlamentarii de Gorj”, a spus primarul Marcel Romanescu.

Rămâne de văzut dacă parlamentarii vor și onora invitația mai ales că, la inaugurarea Sălii Sporturilor, au fost prezenți doar Victor Ponta și Alin Văcaru, colegii lor din PSD alegând să boicoteze evenimentul. (A.M.)

Vizualizări: 1,792

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: