Actorii de la „Elvira Godeanu“ ademenesc peştii cu replici din piese

Actorii de la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu“ nu se lasă de pescuit nici în turnee. Aşadar, printre spectacole şi repetiţii actorii mai prind şi un peşte. Nici în turneul din Italia, actorii târgujieni nu au sta departe de undiţe.

Turneul din Italia care s-a încheiat la sfârşitul săptămânii trecute a fost şi ocazia perfectă pentru ca actorii să se relaxeze. Cum vremea le-a permis, puţinul timp liber l-au petrecut pe baltă, la pescuit. Actorii practică acest hobby de ani buni. „Pescuiesc de 20 de ani. De câte ori am ocazia iau undiţa şi plec. Şi in turnee, acolo unde ne permite locaţia merg la pescuit“ spune directorul teatrului, Marian Negrescu. Acesta nu este singurul împătimit al pescuitului, colegii ţinând-i companie pe baltă. „Pescuiesc de când mă ştiu. Mă relaxează foarte mult. Se mai întâmplă să nu prinzi tot timpul peşte, dar plăcerea e plăcere“, spune actorul Ionuţ Stoica

Actorii spun că pescuitul şi actoria se îmbină perfect. Au chiar si unele secrete in ale pescuitului. „Când suntem pe baltă, mai spunem o replică şi peştele vine la noi“, spune actorul Valeriu Bâzu. Aceste replici au prins foarte bine astfel că turneul din Italia, care s-a Încheiat la sfârşitul săptămânii trecute a fost un succes şi din acest punct de vedere.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: