Souffle cu brânză și cacao

Souffle cu brânză și cacao este un desert cu 92 kcal la 100 g.

Ingrediente: 300g brânză degresată, 100 ml lapte cu 1,5% grăsime, 20 g gelatină, 2 linguri de cacao, 2 linguri de miere, 1 pahar cu apă.


Mod de preparare: Într-un pahar cu apă rece, turnați jumătate de pachețel de gelatină.
Peste 30 de minute, după ce se hidratează bine, adăugați miere, lapte și cacao.

Puneți amestecul la foc mic. Fără a aduce la fierbere, așteptați dizolvarea totală a prafului de cacao. Adăugați brânza și amestecați.

Dați prin blender compoziția obținută și turnați în forme. Puneți la frigider souffle-ul pentru 8 ore – dacă nu aveți răbdare, îl puteți da la congelator pentru 2-3 ore… Decorați cu ciocolată rasă.

Vizualizări: 933

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: