Horoscop

Valabil pe 18 noiembrie

Berbec: Dai dovadă de ambiție, arăți că atunci când îți dorești ceva faci tot posibilul astfel încât să obții. Iar dacă știi că ceea ce trebuie să faci sau ce urmează să faci este și în beneficiul celor dragi, parcă te vei implica și mai mult, ai lupta cu toate armele.

Taur: Ești activ, plin de voință, ai fler în afaceri şi când este vorba despre achiziții sau vânzări. Cadru astral excelent pentru a negocia, pentru a relaționa cu autoritățile, cu cei care au un cuvânt greu de spus la final. Se anunță ocazii bune pentru a te afirma.

Gemeni: Ești ambițios, concentrat, deschis să-ți folosești abilitățile, talentele. Ai așteptări mari de la ceilalți, de la un proiect, de la o sarcină, de la o activitate în care crezi cu tărie. Investești mai mult în ceva, fie că va fi vorba de bani, timp sau alte resurse.

Rac: Nu te lăsa intimidat de alţii, dacă îşi susțin ideile cu mai multă vehemență nu înseamnă că au dreptate sau că au câștig de cauză. Este esențial să spui ce gândești, să acționezi dacă asta consideri, fără a sta să analizezi prea mult ce ar spune ceilalți.

Leu: Poţi descoperi informații care te vor uimi, dar îți vor aduce și avantaje. Poate fi nevoie să înveți unele lecții de viață, să te afli în fața unui fapt împlinit, să iei unele decizii. Nu sta pe loc, nu mai aștepti confirmări, validări, ci acționează, adaptează-te!

Fecioară: Fă lucrurile care îți plac și, mai ales, în ritmul pe care singur ți-l stabilești. Cadru astral minunat pentru a studiu, pentru a te preocupa de hobby-uri, pasiuni, de planificarea unor călătorii sau pentru a acorda mai multă atenție legăturii cu străinătatea.

Balanță: Nu-ți plac constrângerile, planificările riguroase. S-ar putea să-ți încerci limitele sau alții să te încerce, să te verifice, să te ambiționeze în privința unui aspect, unei activități, a unor termene-limită. Fii mai deschis, mai flexibil, mai încrezător în tine.

Scorpion: Ceea ce semeni, aceea vei culege. Este esențial să emiți energia potrivită, mesajul clar către Univers, să nu rămâi impasibil. Nu mai sta la discuții, la planificări și nici la vise, ci pune mâna și acționează, zbate-te pentru a obţine ceea ce-ți dorești.

Săgetator: Cineva îți schimbă perspectiva, viziunea, îți oferă o idee cu care rezonezi și pe care o vei prelua. Poate ai răscolit un pic și trecutul şi o să fie nevoie să reiei unele discuții sau să recapitulezi unele evenimente, să rezolvi situații care nu au avut finalitate.

Capricorn: Eşti preocupat de familie, copii, frați, rude mai îndepărtate. Atâta timp cât ai parte de sprijinul celor apropiați, te ajută să rămâi motivat, să-ți urmezi visele, planurile, dar şi să rămâi ancorat în realitate, lucrurile vor merge de minune, vei fi în stare de orice.

Vărsător: Cuvintele-cheie pentru azi: strălucire, dinamism, pozitivitate, afirmare. Ai efect mobilizator asupra altora, urmează-ţi intuiția, continuă ceea ce faci, indiferent ce idei îți vin și ce metode ai la îndemână, atâta timp cât crezi în ele și toată lumea e mulțumită.

Pești: S-ar putea să te afli la răscruce de drumuri și să nu știi ce alegere să faci. Simți că îți lipsesc unele resurse, probabil de ordin financiar. Ai nevoie de un anumit ajutor, de un suport, de o îndrumare, o veste și aceasta chiar să apară! Fii atent la semne!

Vizualizări: 2,093

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: