Horoscop

Valabil pe 19 noiembrie

Berbec: Indiferent de ceea ce faci, nu te opri, pentru că ai fler, ai avânt, ai instrumentele de care ai nevoie, ai intuiția care te ghidează de minune. Este un cadru astral bun pentru aspecte ce țin și de sfera finanțelor, poți lua decizii bune legate de unele achiziții.

Taur: Este momentul să te adaptezi și să adaptezi unele aspecte legate de ceea ce faci, indiferent că este vorba de serviciu sau viața personală. Ceva nu se aliniază, ceva nu mai este conform, ceva a rămas în urmă și trebuie actualizat, readus la contextul din prezent.

Gemeni: Acționează și vor apărea și soluțiile sau căile cele mai potrivite pentru tine. Ai mult de lucru și chiar ai capacitate bună de a te concentra, de a te implica în activități care au nevoie de determinare, dedicare, efort susținut, proactivitate, soluționări rapide.

Rac: Dai randament în activitățile în care ai rolul sau ți se oferă ocazia să coordonezi, să dirijezi, să controlezi munca celorlalți sau să fii la cârma corabiei, pe care să o duci în direcția dorită. Dai dovadă de multă stăpânire, ești convingător și ai viziune de ansamblu.

Leu: Ești mai emotiv, mai sensibil, lași luptele și ambițiile deoparte. Moment bun pentru a te concentra mai mult asupra unor nevoi personale, unor probleme legate de familie, de cei dragi. Ești prins într-un punct care îți aduce disconfort și din care este timpul să ieși.

Fecioară: Per total, ai parte de o zi bună, chiar dacă apar şi unele provocări neașteptate. Ai nevoie de un partener, de un aliat de încredere. Cadru astral bun pentru studiu, descoperiri, explorări, cunoașteri, dar și pentru comunicarea prin intermediul tehnologiei.

Balanță: Simți că multă vreme ai fost prea stresat și că este timpul să mai schimbi lucrurile, să lași lupta deoparte, să te mai eliberezi. Cadru astral bun pentru distracție, joc, poate să ieși în natură, să planifici o scurtă escapadă, o mică vacanță, să vizitezi pe cineva drag.

Scorpion: Ești prins într-un blocaj din care ai impresia că nu poți să scapi. O discuție neașteptată, cu cineva din afara mediului cu care ești obișnuit, te va ajuta să clarifici unele lucruri, să înțelegi care ar fi soluțiile, unde greșești, care ar fi pașii pe care ar trebui să-i urmezi.

Săgetator: Ai senzația că te afli în fața unui munte și că este nevoie să-l escaladezi rapid, și, mai mult de atât, nu ai echipamentul adecvat pentru a ajunge în vârf. Întrebarea este: cine a spus că tu ești cel care trebuie să ajungă neapărat acolo, neapărat acum.

Capricorn: Atitudinea e totul, iar ziua de astăzi îți va demonstra din plin asta. Prinzi curaj, treci la fapte, te apuci să construiești ceea ce îți dorești, chiar dacă întâmpini și unele impedimente, ești dispus să înveți, să le rezolvi, să capeți experiență, iar ceilalți să te ajute.

Vărsător: Este bine să te concentrezi asupra acelor sarcini și activități în care chiar ai cunoștințe, dexteritate și pricepere, experiență sau poate chiar expertiză. Ți se va cere astăzi părerea, vei avea ocazia să-ți expui ideile, de aceea acestea ar fi bine să fie impecabile.

Pești: Este timpul să te focusezi pe fapte, pe lucrurile clare, reale, pe ideile concrete, pe planurile care au mai avut rezultate bune în trecut. Dai dovadă de pragmatism și nu accepți idei sau viziuni visătoare și nici activitățile creative nu prea își au loc azi pe lista ta.

Vizualizări: 1,257

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: