Actorul Mihai Rădulea, premiat pentru rolul ”Tudor Vladimirescu” 

Un actor al Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu” a primit premiul pentru Debut ”Ilinca Tomoroveanu”, în cadrul Galei Premiilor Teatrului Național Radiofonic, Stagiunea 2021, pentru rolul lui Tudor Vladimirescu în piesa ”Cazul Tudor Vladimirescu”, regia Gavriil Pinte. Actorul Mihai Rădulea lucrează în această vară la piesa „Cu sufletul nu-i de glumit”, iar iubitorii de teatru se vor putea bucura de acest proiect la toamnă.


Pe scenă, au fost în fiecare seară peste 150 de artiști, iar reprezentațiile au adus teatrului, pentru prima dată de la înființare, o nominalizare la Premiile UNITER.

În plus, actorul Mihai Rădulea (27 de ani) este premiat pentru rolul său.

Colegii de le teatru l-au numit pe tânărul actor „ambasador al meleagurilor noastre”! Mihai Rădulea a afirmat că va face tot ce îi stă în putință pentru a demonstra că acest premiu important nu i-a fost acordat în zadar. 


„Nu m-am gândit că o să primesc acest premiu. Nu văd această meserie ca pe un lucru individual. Este o muncă la nivel de colectiv, sunt implicați colegii mei, regizorul. Recunosc, la început am fost puțin șocat, dar m-am bucurat să primesc această recunoștință a muncii mele și voi încerca să demonstrez că nu l-am primit degeaba. Este greu să ajungi în vârf, dar mai greu este să rămâi acolo, știm cu toții”, a spus actorul Mihai Rădulea. 



Galerie foto


Vizualizări: 1,387

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: