Acuzație: "Miroase ca o groapă de gunoi"

Mai mulți localnici din comuna gorjeană Bâlteni spun că au ajuns la limita răbdării și nu mai suportă mirosul emanat de la deșeuri. Supercom a renunțat la a mai ridica gunoaiele și o altă firmă din Mehedinți a preluat această sarcină, însă nu reușește să facă față solicitărilor.

Zilele trec, gunoiul nu se ridică, iar oamenii ajung să stea cu grămezile de deșeuri la poartă. Așa arată situația din localitatea Bâlteni. Cetățenii spun că străzile sunt pline de gunoaie, iar mirosul este unul infernal.

”De circa două săptămâni trebuia să le ridice, dar nu a venit nimeni. Sunt tone de gunoaie în fața porților. Nimeni nu face nimic. Ni se spune că s-a schimbat operatorul, iar firma nu are oameni să rezolve problema. Temperaturile sunt ridicate și mirosul s-a împrăștiat în toată comuna. Miroase ca o groapă de gunoi în toată localitatea”, a spus o localnică.

Primarul din Bâlteni, Vasile Vlăduleanu, spune că această problemă este în mai multe localități din Gorj, însă are promisiuni de la noua societate că va ridica gunoiul.

”Asta se întâmplă în jumătate din localitățile județului Gorj. Firma care ridica gunoiul a plecat, iar noua societate a ridicat gunoiul din 2 sate și jumătate și aștept să vină pentru a ridica toate deșeurile. Asta este, nu avem ce face. Noi facem parte dintr-o asociație, iar problemele trebuie să le rezolve acolo”, a spus primarul.

Cu aceeași problemă se confruntă mai multe localități, iar cetățenii sunt nevoiți să aștepte până deșeurile vor fi ridicate.  

Vizualizări: 2,589

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: